“Adio, Zahăr!: Renunță complet la diete, scapă de kilogramele în plus și trăiește-ți viața la maximum!”

Zahărul – acest ingredient minune, supranumit “drogul alb” și pe care il regăsim in aproape toate produsele, a pus stăpânire pe viețile noaste. Cât de rău ne face dependența de zahăr, cum putem scăpa de ea și mai ales de ce am dobândit dependența, aflăm de la Molly Carmel – autoarea care a reușit să demonteze orice mit legat de această dependență de zahăr!

*Cumpărând cartea sunteți deacord cu  Termenii și condițiile

Despre carte

Cartea “Adio, Zahăr!: Renunță complet la diete, scapă de kilogramele în plus și trăiește-ți viața la maximum!”, semnată de Molly Carmel a înregistrat un adevărat succes încă de la lansarea oficială din decembrie 2019 in Statele Unite.

Lucrarea este o mărturie personală a autoarei, dependentă mulți ani de zahăr, care oferă instrumente celor care doresc și trebuie să renunţe la zahăr și la făină. Este povestea unei femei care a pornit de la 150 de kilograme si cu ajutorul unui medic, a reușit sa scape de aceasta dependentă alimentara.

Lupta cu kilogramele in plus este o lupta extrem de greu de dus, iar Molly povestește asta încă din primele randuri, mărturia ei fiind extrem de sinceră. Ea vorbeste despre slăbiri și îngrășări după diete, despre lupte cu diverse dependenţe, despre operația de bypass gastric și bulimie sau scoate la iveală 60 de denumiri sub care zahărul este prezent în alimente pe care le consumăm frecvent.

Autoarea povestește cum timp de 30 de ani s-a luptat cu kilogramele in plus, despre cum a spus Stop dietelor și despre cum a reusit sa își reconstruiască relația cu mâncarea.

Mergeam din dietă în dietă fiind de acord cu faptul că eram o ratată, ceea ce era irațional. Nimic nu putea fi mai departe de adevăr. Nu eu nu reușeam să urmez dietele, ci ele erau ineficiente. Nu aveam soluția corectă pentru problemă – soluția pe care ți-o ofer azi. Dietele se concentrau doar pe nutriție și pe slăbire, dar nu au putut să mă poarte pas cu pas, zi după zi, prin fiecare obstacol, ca să ajung la rezultatul necesar. Dietele mi-au spus ce și cât să mănânc, dar nu și ce să fac când nu aveam chef să mă țin de plan. Dietele nu au reușit să se concentreze pe modelele subtile de gândire și comportamente care mă împiedicau să mă „țin de dietă” mai mult de o săptămână sau două….Cel mai important este că dietele nu au identificat corect abuzatorul și substanța care dădea dependență, cu care mă luptam și care mă ținea prizonieră: zahărul.

Povestește in carte Molly Carmel

Cartea este structurată în 4 capitole, toate strâns legate unul de celălat. Molly Carmel își propune cu această carte să îi ajute pe toți cei care duc o lupta zilnică cu zahărul. Considerat cel mai mare dușman al stilului de viața sănătos, zahărul este omniprezent in viața noastră.

Această carte va reuși să te elibereze. În toate modurile posibile – astfel încât să pierzi din greutatea acumulată după mâncatul excesiv într-o zi, o săptămână, un an, să adaugi energie vieții tale, să îți îmbunătățești sănătatea, să te conectezi la niveluri mai profunde cu cei din jurul tău și să îți asumi riscuri mai mari. Vreau să cresc intensitatea lumii din tine. Și aceasta este doar lista scurtă. Te așteaptă libertatea în toate domeniile vieții – sunt aici să te ajut.

Molly Carmel, autoarea cărții, “Adio, Zahar!”.

Povestea lui Molly este povestea a milioane de oameni care se lupta cu kilogramele in plus, cu diete găsite pe internet, cu pastile și ceaiuri miraculoase care promit topirea unui număr mare de kilograme intr-un timp foarte scurt, și care intr-un final ajung tot din punctul in care au plecat.

Prefața cărții traduse în limba română este semnată de Anca Bejan, care la rândul ei a scris o carte ce are la bază experiența personală în lupta cu kilogramele: Dieta-Minune- Drumul de la 120 la 60 de kg. Puteți comanda cartea Ancăi Bejan pe site-ul dietaminune.ro, aici.

Experienţa personală de reeducare alimentară mă face să cred că nimeni nu poate rămâne complet nemișcat la aflarea mărturiei lui Molly și la înţelegerea argumentelor aduse de aceasta. Și aceeași experienţă îmi spune că informaţia lucrează în noi. Poate nu ești astăzi capabil să renunţi complet la zahăr, poate nici mâine nu ești, dar poimâine e mai probabil că vei face acest pas dacă ai pregătirea oferită de o astfel de lectură. „Adio, zahăr!” este o treaptă importantă de urcat pe acest drum. Până și autoarea tot așa a început. A vorbit deschis și cât mai des despre acest subiect și despre promisiunea pe care și-a făcut-o și a făcut toate aceste declaraţii publice tocmai pentru a se autoresponsabiliza și automotiva.

Anca Bejan

Cartea “Adio, Zahar!” este susținută și de medicul nutriționist Șerban Damian, care a tratat de-a lungul anilor sute de pacienți la clinica sa din București – Superfit. Dr. Șerban Damian este și autorul cărții Ecuația slăbirii – Ghid de nutriție și antrenament pentru o viață de calitate, carte pe care o puteti comanda aici

Cartea „Adio, zahăr!” îşi propune să convingă să rupi “prietenia” cu zahărul, prin intermediul a numeroase argumente ştiinţifice, dar şi prin exemple de persoane care au reuşit să facă acest lucru. La finalul ei o să priveşti cu alţi ochi această pudră albă care te atrage, dar care îţi poate distruge sănătatea atunci când e excesiv de prezentă în alimentaţia ta.

Dr. Șerban Damian – medic nutriționist

Cartea „Adio, zahăr!” îşi propune să convingă cititorii să rupă “prietenia” cu zahărul, prin intermediul a numeroase argumente ştiinţifice, dar şi prin exemple de persoane care au reuşit să facă acest lucru.

Cartea “Adio, Zahăr!: Renunță complet la diete, scapă de kilogramele în plus și trăiește-ți viața la maximum!”, de Molly Carmel, are 288 de pagini, format 16.5 x 23.5 cm, a apărut în august 2020 la Editura Publisol.

Lupta cu kilogramele in plus este o lupta extrem de greu de dus, iar Molly povestește asta încă din primele randuri, mărturia ei fiind extrem de sinceră. Ea vorbeste despre slăbiri și îngrășări după diete, despre lupte cu diverse dependenţe, despre operația de bypass gastric și bulimie sau scoate la iveală 60 de denumiri sub care zahărul este prezent în alimente pe care le consumăm frecvent.

Autoarea povestește cum timp de 30 de ani s-a luptat cu kilogramele in plus, despre cum a spus Stop dietelor și despre cum a reusit sa își reconstruiască relația cu mâncarea.